fredag 25 september 2009

Deckarsystrarna på bokmässan!

Att det är bokmässa i Göteborg har väl ingen undgått, och deckarsystrarna är där, mitt i stormens öga. Och wow, vilken grej det är. Här händer det verkligen saker.
I de gigantiska mässhallarna är det massor med folk och överallt springer det runt kända och okända författare, kulturpersonligheter och en massa löst folk i största allmänhet.

Vi själva hade äran att få agera förband åt Camilla Läckberg på Stora teatern igår kväll. Det var en fantastisk sammankomst ordnad av "Book your life" som kallades för deckardrink. Glada deckarentusiaster drack rödvin år västerbottenpaj och lyssnade när Carina Nunstedt diskuterade författarskap med författarna. Camilla Läckeberg berättade om nya boken, Fyrvaktaren, och om sina tankar kring skrivande. Det var mycket spännade att lyssna på Camilla, som var både skärpt, rolig och personlig.
Så, nu är Camillas nya bok iladdad i MP3:n och ska lyssnas på snarast. Hela tillställningen var otroligt lyckad och det bästa av allt var kanske att få möta alla gästerna som kom fram och småpratade efter intervjuerna.

Efter detta dracks det vin på både Gothia Towers och Park Avenue Hotell...
Och, ikväll är det dags för ny spännande middag och efterföljande drinkar, antagligen på Park, igen...

/Lillasyster

Inga kommentarer: